Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos bet kada galite atšaukti savo naršyklės nustatymuose. Privatumo politika Patvirtinti

Mes UAB „Radijo ryšio sistemos“ (toliau - RRS) gerbiame Jūsų privatumą ir įsipareigojame saugoti jį laikydamiesi šios Privatumo politikos (toliau – „Privatumo politika“)Šioje Privatumo politikoje rasite informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą. Mes įsipareigojame būti skaidrūs, pateikdami aiškią informaciją apie tai, kokie Jūsų asmens duomenys tvarkomi, tvarkymo tikslus, asmens duomenų saugojimo laikotarpį, taip pat teisinį duomenų tvarkymo pagrindą ir kitą informaciją, kurią turime pateikti pagal galiojančius teisės aktus.


1. Kokius asmens duomenis tvarkome ir kodėl?


1.1 RRS vartotojo paskyra el. parduotuvėje


Renkame šiuos duomenis: vartotojo vardas, pavardė, el. paštas, mokėtojo ir pristatymo adresai, kontaktinis telefonas, užsakymų istorija, 

Užsisakant prekes internetu nebūtina kurti paskyros. Užsakymui pateikti pakanka jūsų duomenų, tokių kaip: vardas, pavardė, prekės pristatymo adresas, pašto kodas, telefono numeris.  Tačiau susikūrę paskyrą galėsite matyti užsakymo istoriją, keisti pristatymo adresą, peržiūrėti norų sąrašą užsisakyti naujienlaiškį ir pan. 

RRS paskyroje  matyti, kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome, ištaisyti  informaciją apie save ir keisti tiesioginės rinkodaros  nustatymus.

Norėdami susikurti RRS paskyrą, turite sutikti su programos terminais bei sąlygomis ir pateikti savo asmens duomenis. Jeigu nesutiksite su terminais bei sąlygomis ir nepateiksite asmens duomenų, sukurti paskyros negalėsite.

Pateikdami asmens duomenis, patvirtinate, kad jie yra tikslūs ir teisingi. Pastebėję netikslumų, iš karto juos ištaisykite.

1.2 Tiesioginės rinkodaros tikslais


Renkame šiuos duomenis: vardas, pavardė, gimimo data, šalis, lytis, miestas, kalba, pirkimų istorija, el. paštas, el. pašto sąveika (informacija apie tai, ar naujienlaiškis buvo perskaitytas, kada ir kiek kartų jis buvo perskaitytas / atvertas, ar jis buvo persiųstas, kokia operacinė sistema ir el. pašto serveris (jo vieta) buvo naudojami).

Siųsti Jums naujienas apie prekes ir paslaugas, pasiūlymus bei reklaminę medžiagą galime tik tuo atveju, jeigu sutinkate gauti šią informaciją.

Jeigu sutikote gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus elektroniniu paštu, norėdami suprasti, ar informacija, kurią siunčiame, Jums aktuali, renkame statistinę informaciją apie išsiųstus naujienlaiškius (ar naujienlaiškį perskaitėte, kada ir kiek kartų jį perskaitėte ar atvėrėte, ar persiuntėte jį kitiems, kokią operacinę sistemą ir el. pašto serverį (jo vietą) naudojote).

Be to, remdamiesi profiliavimu, siunčiame specialiai Jums atrinktus prekių ir paslaugų pasiūlymus, t. y. pagal amžių, lytį, šalį ir miestą, kuriame gyvenate.

Atsisakyti RRS tiesioginės rinkodaros  galite savo paskyroje, taip pat spustelėję atsisakymo nuorodą laiške arba susisiekę su mumis el. paštu: info@rrs.lt


Statistinė analizė

Mes taip pat tvarkome Jūsų apibendrintus asmens duomenis statistiniais tikslais, nes šie  duomenys padeda mums kurti statistinio pirkėjo paveikslą ir rinkos strategiją, o išsiaiškinus vartotojo poreikius – tobulinti prekes bei paslaugas.



2. Kaip mes renkame informaciją apie Jus?


Jūsų asmens duomenis gauname, kai:

  • sukuriate paskyrą elektronėje parduotuvėje
  • užsisakote prekes elektroninėje parduotuvėje
  • susisiekiate su mumis telefonu arba el. paštu
  • užsisakote naujienlaiškį


3. Kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis?


Jūsų asmens duomenis RRS paskyroje saugosime iki tos dienos, kai ištrinsite paskyrą ar paprašysite juos ištrinti dėl jums žinomų priežasčių. Duomenys, pateikti užsisakant tiesioginės rinkodaros pranešimus interneto svetainėje, bus saugomi tol, kol pageidausite gauti mūsų tiesioginės rinkodaros pranešimus. 


4. Kam galime atskleisti Jūsų asmens duomenis?


Jūsų asmens duomenis galime atskleisti:


a)   Įmonėms, su kuriomis dirbame

Asmens duomenys yra atkleidžiami įmonėms, kurios teikia mums paslaugas. Tai yra IT priežiūros, naujienlaiškių siuntimo įmonės, kurjerių tarnybos (tam, kad pristatyti jums prekes) ir reklamos agentūros. Visos šios įmonės privalo užtikrinti tokią pačią Jūsų asmens duomenų apsaugą, negali naudoti jų neleistinais tikslais ir turi užtikrinti, kad jų partneriai elgsis taip pat.

b)   Kita

Ginčų atveju galime perduoti Jūsų duomenis teisės konsultantams.

5. Asmens duomenų apsauga


Su Jūsų asmens duomenimis elgiamės atsakingai. Saugumas yra mūsų prioritetas, todėl duomenų apsaugai naudojame technines ir organizacines saugumo priemones. Duomenys laikomi saugiai ir yra prieinami ribotam asmenų skaičiui.  Asmens duomenys tvarkomi Europos Sąjungos / Europos ekonominės erdvės ribose.

6. Jūsų teisės


Jūs turite šias teises:


a)    teisę gauti informaciją apie tai, ar tvarkome Jūsų asmens duomenis, ir prieigą prie savo duomenų;

b)    teisę kreiptis į mus su prašymu ištaisyti netikslius asmens duomenis;

c)    teisę ištrinti savo asmens duomenis. Ši teisė negalioja, jei duomenų tvarkymas susijęs su saviraiškos ir informacijos laisve, teisiniais įsipareigojimais ar teisinių reikalavimų nustatymu, vykdymu bei gynimu;

d)    teisę gauti ar perduoti kitai įmonei savo asmens duomenis (vadinamoji teisė į duomenų perkeliamumą). Ši teisė galioja, kai asmens duomenys tvarkomi automatizuotai, remiantis Jūsų sutikimu arba pasirašius sutartį;

e)    teisę apriboti asmens duomenų tvarkymą tam tikromis aplinkybėmis;

f)    teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu kai asmens duomenų tvarkymas yra grindžiamas mūsų ar trečiųjų šalių teisėtais interesais;  

g)    teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą;

h)    teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų duomenis.

 

Norėdami pasinaudoti šiomis teisėmis, kreipkitės į mus raštu arba susisiekite su duomenų apsaugos pareigūnu žemiau nurodytais kontaktais.

Jeigu manote, kad tai, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis, neatitinka galiojančių teisės aktų, turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (www.ada.lt).

 

7. Privatumo politikos pakeitimai


Reguliariai peržiūrime savo privatumo politiką. Ši versija atnaujinta 2018 m. gegužės 23 d.

 

8. Kontaktinė informacija

 

Jei turite klausimų apie asmens duomenų tvarkymą, pageidavimų ar pastabų, susisiekite su mumis: 

UAB "Radijo ryšio sistemos"  įmonės kodas: 301649553, registracijos adresas: Palemono g. 171, Kaunas, tel.: 837373320, el. paštas: info@rrs.lt